Într-o lume care se deschide din ce în ce mai mult, este esenţial să poţi acoperi distanţe mari în scurt timp, să îţi petreci vacanţa în afara ţãrii, sã derulezi afaceri cu parteneri straini sau să lucrezi în alt oraş a devenit o obisnuinţã.

Sunt puţine persoane care, în rutina zilnică, nu au nevoie să parcurgă distanţe relativ mari între punctele de interes. In ziua de astăzi, civilizaţia şi ritmul alert în care trăim, responsabilităţile din ce în ce mai ridicate ne obligă să vedem cu alţi ochi dimensiunea drumurilor pe care le avem de străbătut zilnic.

« Rent a car sau inchirieri auto » sunt cuvintele pe care le vedeam până acum douăzeci de ani doar în filmele americane și se refereau la un serviciu extrem de util, prea puţin cunoscut la noi în ţară.

Nevoia de a închiria o mașină a crescut cu trecerea anilor

Însă în ultima decadă nevoia de a satisface cererile tot mai mari cu privire la asigurarea rapidă a unui mijloc de transport individual, a dus la apariţia firmelor specializate în închirierea de maşini. Mai mult, pentru a asigura comoditatea acestui serviciu, firmele de închirieri maşini au transferat în mediul online facilităţile pe care le oferã. Practic, indiferent în ce colţ de ţară te afli, ai posibilitatea să accesezi un site şi să rezervi o maşină care, în majoritatea cazurilor, îţi va fi « livrată » acolo unde doreşti. Dacă nu ai acces la internet, poţi să te deplasezi la sediul firmei sau să dai un telefon. Rezervarea maşinii nu este taxată, plăteşti doar la ridicarea autovehiculului.

Când vă hotărâţi să închiriaţi o maşină, să apelaţi la o firmă de rent a car de încredere, ale cărei recomandări pot fi verificate uşor prin părerile furnizate de clienţi.

Puteți apela cu încredere la o firma de inchirieri auto

În cazul în care nu vă descurcaţi cu internetul sau nu sunteţi siguri că puteţi găsi cea mai bună ofertă, puteţi trece la nivelul următor, apelând la o firmă de închirieri auto, adică la cineva care lucrează deja de mai mult timp pe piața de « rent a car » şi vă poate pune la dispoziţie cele mai potrivite informaţii: disponibilitate non-stop pentru a lucra cu clienţii, termeni şi condiţii avantajoase pentru serviciile de închiriere, menţionarea tuturor taxelor suplimentare în contractul de închiriere, conţinutul poliţei de asigurare anexate contractului, răspunderea clientului faţă de eventualele pagube produse maşinii, condiţiile în care maşina se poate folosi în afara graniţelor ţării.

Puteți apela cu încredere la Compact Rentacar sau la Compact Leasing care va pune la dispoziție mașină cu șofer prin transport vip, inchiriere autocar/microbuz, transport de persoane și chiar leasing operațional.

Join This Conversation