Compact Rent a Car ofera clientilor transport vip in mod individual sau grupuri catre sau de la aeroport, diverse petreceri private, hoteluri, restaurante, cluburi sau orice locatie aleasa de catre clienti la cele mai inalte standarde de calitate si confort.

Indiferent de scopul calatoriei, fie ca este vorba de o intalnire business sau o plecare in vacanta, un sofer va sta la dispozitie pe tot parcursul calatoriei.

Confortul si siguranta sunt factori esentiali pentru excelenta serviciilor noastre.

Se intampla de multe ori sa fii nevoit sa ajungi intr-un timp foarte scurt la o sedinta sau o conferinta cu partenerii firmei si trebuie sa ajungi la aeroport intr-un timp foarte scurt. Astfel poti apela la servicii de inchirieri auto si un sofer iti sta la dispozitie pe tot parcursul calatoriei.

Soferii Compact Rent a Car sunt soferi profesionisti si bine pregatiti.

Cea mai buna optiune este sa apelezi la o firma care ofera servicii de transfer aeroport VIP, adresate zonei corporate.

Acest tip de transport se preteaza pentru artisti, persoane cu un statut important in societate si clientilor mai pretentiosi, cum ar fi directori de companii. Mai pot apela la servicii de transport VIP membri ai agentiilor guvernamentale, membri ai corporatiilor, planificatori de evenimente importante si conventii si multi altii.

Punem la dispozitia clientilor masini in functie de numarul calatorilor, astfel ca nu conteaza marimea grupului.

Care sunt avantajele apelarii la o firma cu servicii transport VIP?

1. Confidentialitate

Atat soferii cat si angajatii nostri sunt instruiti pentru a fi discreti in ceea ce priveste identitatea clientilor transportati si pentru a le oferi intimitatea necesara.

2. Disponibil non-stop

Disponibilitatea 24/24 este cel mai mare avantaj al serviciului. Astfel, daca un invitat are zborul la ore tarzii, dispare grija ca nu va reusi sa ajunga in timp sau in siguranta pana la hotelul unde va fi cazat.

3. Siguranta

Soferii nostri sunt pregatiti pentru a face fata diverselor protocoale diplomatice si ale corporatiilor cu cel mai mare profesionalism. Fiecare autovehicul este temeinic verificat de un service auto profesionist cu care colaboram, astfel ca fiecare client sa aiba parte de o calatorie in siguranta.

4. Rapid si simplu

Serviciul de transfer aeroport este cel mai rapid mijloc de transport la care ai acces. Datorita punctualitatii cu care onoreaza un sofer calatoria, invitatii tai vor salva foarte mult timp. In plus, poti rezerva online un serviciu de transfer aeroport, rapid si simplu, de la Compact Rent a Car sau Compact Leasing.

5. Confort

Masinile sunt modele noi, de lux, dotate la cele mai inainte standarde. Clientii se pot odihni pe parcursul calatoriei, pot dormi sau se pot uita la un film.

In concluzie, poti elimina stresul inchirierii unei masini, pentru ca apeland la serviciile noastre ai parte de o calatorie rapida, sigura si confortabila. Nu exista costuri ascunse, toate le vei cunoaste la momentul rezervarii.

Join This Conversation