Îți dorești să vizitezi Bucureștiul sau revii în România și nu ai mașină? Ajungi la aeroport și te gândești la ce opțiuni ai dacă nu are cine să te aștepte: să iei un taxi sau să închiriezi o mașină cu Rent a car București. Scapă de această grijă alegând din timp să închiriezi o mașină.

Rent a car în București este ceva normal și poate fi soluția cea mai simplă pentru a călătorii confortabil într-o mașină bună.

Compact Rent a Car are o flotă de mașini creată pe dorința clientului, astfel încât îți poți alege orice mașină dorești. Cum poți închiria o mașină de la o firmă de rent a car din București? Ce avantaje ai? Ce îți oferă o astfel de firmă?

 

Rent a Car București. De ce este alegerea potrivită?

Ajungi în București și ai nevoie de mașină pentru câteva zile? Vrei să călătorești în țară dar nu ai o mașină? Rent a car în București este opțiunea potrivită pentru ca tu să ai libertate de mișcare. Avantajele închirierii unei mașini sunt:

  • Preluarea mașinii de la aeroport sau de unde dorește clientul;
  • Poți opta pentru a închiria mașina cu șofer  care îți stă la dispoziție și astfel scapi de grija condusului în timp ce tu te poți bucura de priveliște sau de afaceri;
  • Nu îți mai bați capul cu asigurări, rovigneta, ai toate taxele incluse în preț;
  • Rezervi din timp ce mașină iți dorești prin completarea formularului din pagina de Contact sau sunându-ne. Dacă îți dorești o mașină de lux, rezervă din timp și te poți bucura de o plimbare cu mașina dorită.

Timpul este prețios pentru noi toți și este important să il valorificăm. De aceea știm că este foarte important pentru clienții noștii confortul și siguranța. Este foarte important să ajungi la destinația dorită fără să depinzi de cineva.

Chiar dacă stai două zile sau o lună,  o mașina îți dă independența și libertatea de mișcare de care ai nevoie.

Dacă te gândești că o mașină de închiriat poate fi costisitoare, trebuie să știi că, costul final al serviciilor de rent a car depinde foarte mult de ceea ce tu alegi.

Dacă alegi de exemplu, un Mercedess Vito, clar costurile vor fi pe măsura dimensiunii mașinii, dacă alegi serviciul de inchiriere auto cu șofer (Transport VIP), la fel costul va fi un pic mai ridicat.

Dar poți alege o mașină din clasa Standard cum ar fi o Dacia Logan, un Ford, Opel sau Skoda care au un consum mic și costuri mai mici.

 

Ce trebuie să știi dacă vrei să închiriezi o mașină

Rent a car București îți oferă șansa de a folosi o mașină bună atunci când ai nevoie. Marele avantaj al închirieri de mașini este că scapi de grija ITP-ului, a reviziei tehnice auto, de rovignieta și alte taxe.

Dacă ai găsit mașina pe care o dorești de închiriat, trebuie să știi că pentru a închiria o mașină trebuie să îndeplinești anumite condiții:

  • Să ai vârsta minimă de 21 de ani și să dovedești asta prin o serie de acte: cartea de identitate, permisul de conducere;
  • Nu trebuie să fi șofer începător;
  • Să ai un card cu care să poți plăti inclusiv garanția, care ți se va returna în momentul în care predai mașina înapoi.
  • Să faci plinul mașinii înainte să o returnezi.

Rent a car București, cu preluare mașina cu șofer sau nu, de la aeroport sau de oriunde dorești, este opțiunea perfectă atunci când vrei libertate de mișcare și nu vrei să depinzi de cineva.

Join This Conversation