Compact Leasing - Rent a Car Bucharest Romania

Compact Leasing - Rent a Car Bucuresti

Compact Leasing - Rent a car va ofera servicii de inchiriere masini in Bucuresti cat si in alte orase din Romania, in regim rent a car dar si cu sofer. Astfel, incercam sa dezvoltam serviciile noastre, intelegand ce reprezinta mobilitatea in afacerea si viata dumneavoastra.

  • Romana
  • English
Principalul nostru scop este ca dumneavoastra sa fiti pe deplin satisfacuti

Servicii

Inchirieri cu sofer

Interes turistic sau de afaceri? Deplasari in tara sau strainatate? Transferuri de aeroport? Ceremonii sa evenimente speciale? Delegatii oficiale? Servicii VIP? Fara exceptii si compromisuri inchirierea unui autoturism cu sofer este solutia de care aveti nevoie. Eleganta unei limuzine, siguranta, discretia garantata, disponibilitatea soferului profesionist, experienta si excelenta serviciului prestat, vor aduce un plus de incredere tuturor clientilor.

Va stam la dispozitie pentru orice solicitare legata de inchirierea unei masini cu sofer, limuzina, microbuz sau autocar. Ne puteti contacta completand formularul de contact de pe site, la adresa de email office@compact-rentacar.ro sau telefon 0744.638.292.

 

 

Transfer aeroport

Indiferent daca este port sau aeroport, permiteti-ne a efectua transferul în stil si confort, adaugand un plus de clasa calatoriei Dumneavoastra. Pentru o mai buna eficientizare, estimele de aterizare si decolare sunt monitorizate astfel incat dvs. aveti garantia ca transferul se va efectua in orice situatie. Serviciul de transfer aeroport este disponibil non stop iar tarifele sunt unice, indiferent de distanta parcursa.

Va stam la dispozitie pentru orice solicitare legata de transferuri aeroport cu limuzina, microbuz sau autocar. Ne puteti contacta completand formularul de contact de pe site, la adresa de email office@compact-rentacar.ro sau telefon 0744.638.292.

 

 

Calatorii in tara sau strainatate

Calatoriti fara restrictiile unui itinerariu fix, doriti un tur de oras, o deplasare in tara sau strainatate? Noi va putem transporta oriunde, indiferent ca pe bancheta din spate se discuta afaceri, sau pur si simplu doriti sa va bucurati de peisaj.

Va stam la dispozitie pentru orice solicitare legata de orice calatorie in tara sau strainatate cu limuzina, microbuz sau autocar. Ne puteti contacta completand formularul de contact de pe site, la adresa de email office@compact-rentacar.ro sau telefon 0744.638.292.

 

 

Inchirieri la ocazii speciale si evenimente

Va oferim o gama larga de autoturisme de lux pentru diverse ocazii speciale - nunti, botezuri, intalniri de afaceri, team building-uri, etc.

Va stam la dispozitie pentru orice solicitare legata de orice inchiriere pentru diverse ocazii speciale, cu limuzina, microbuz sau autocar. Ne puteti contacta completand formularul de contact de pe site, la adresa de email office@compact-rentacar.ro sau telefon 0744.638.292.

 
Compact Rent a car
Copyright © 2017 Compact Leasing, Inc. All Rights Reserved. Powered by Xterr Design
Valid HTML 4.01 Transitional Xterr Design Leo Optic